Shoqata për kulturë dhe art FAKULTETI I GJËRAVE QË NUK MËSOHEN

Emër i shkurtuar: ФРШУ
Qyteti: Битола
Adresa: Христо Узунов, 3Е, 7000 Битола
Telefoni: 070 700 998
Email name: filipsj@gmail.com
Website: http://www.akto-fru.org
Data e regjistrimit: November 5, 2019
Area of action: современа култура, граѓански активизам, едукација на млади - критичка култура, јавни простори и културни политики