Online video conferencing MEETING notification

Почитувани [email-recipient],

Од страна на корисникот [email-sender-video-meeting-creator] на Порталот за Отворено Владино Партнерство на РСП, креиран е онлајн видео состанок: [VRoomTitle],
со датум и време на одржување [date], [time].

Вашето присуство на закажаниот состанок можете да го остварите на следниот линк
[LINK]

Алтернативно, за пристап до состанокот, искористете ги следните податоци за пристап:
Лозинка: [MeetingPasscode_for_Viewer_Or_moderator_dependant_on_role_for_TWG]

Ви Благодариме,
ОВП Портал