3.1 Работни средби од областа -Јавни услуги и политики темелени на граѓанските приоритети од областа на вработувањето 08.03.2022

3-1-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b1%d0%b8-%d0%be%d0%b4-%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b0-%d1%98%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d1%83%d1%81%d0%bb%d1%83 18KB

Напишете коментар