Белешка од состанок за заложбата 3.6 Зголемување на пристапот зазагарнтираните облици на заштита на жртвите на трговија со луѓе

221005-%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b0-%d0%be%d0%b4-%d1%81%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%ba-%d0%be%d0%b4-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b3%d1%80 71KB

Напишете коментар