User Password Reset TEMPLATE

Почитувани [username],

Вашето барање за промена на вашата заборавена лозинка беше примено.
За да ја извршите измена на вашата лозинка ве молиме продолжете на следниот линк.
[LINK]
Доколку со притискање на линкот автоматски не ви дава можност за промена, ве молиме копирајте голинкот и залепете го во адресната линија на вашиот интернет прелистувач, за да продолжите.

Со почит,
Администраторски тим на ОВП Портал