NEW POLL Notification TEMPLATE

Почитуван/а [username],

На ОВП Порталот креирана е нова анкета за гласање, релевантна за вас.

Ве молиме за соодветен одговор на истата, со брз пристап на следниот линк [LINK_TO_POLL],
или преку ОВП порталот со најава.

Времетраење на анкетата [poll-start_datetime] – [poll-end_datetime].

Со Почит,
Тимот на ОВП Портал