New Council Session TEMPLATE

Почитувани [username],

Како припадник на Советот за ОВП, би сакале да ве известиме дека е креирана нова Седница на Советот, со датум на одржување [CouncilSessionDate].

Следен е дневниот ред на Седницата:
[SessionAgendaItems_Bullets].

Подетален преглед на материјалите, дневниот ред и детали за седницата, можете да најдете на следниот линк:
[CouncilSession_LINK_TO_PAGE]

За седницата, во случај да е креиран видео конференциски состанок, можете да приствувате на следниот линк:
[LINK_TO_VIRTUAL_ROOM]
Код за пристап: [Viewer_Or_Moderator_Code] “Moderator code goes to the Central Manager of the Council for OGP”

Со Почит,
Тимот на ОВП Портал.