Confirm user registration EMAIL

Почитуван/а [username],
Ви благодариме за испратеното барање за регистрација на корисничка сметка на Порталот за Отворено Владино Партнерство на Република Северна Македонија.
За да продолжите да го користите нашиот портал, ве молиме пред првичната најава потврдете ја вашата корисничка сметка, на следниот линк:
[LINK]

Со Почит,
Администраторски тим на ОВП Портал