Лицата на отворена влада: Министерот Јетон Шаќири

На 20 Јули 2021 година организацијата за Отворено Владино Партнерство, на својот официјален портал објави статија во која ги опиша процесите и одвивањето на спроведување на иницијативата за Отворено Владино Партнерство во република Северна Македонија, во претставништво на Министерот за Информатичко општество и администрација Јетон Шаќири.

 

 

Деталите за статијата прочитајте ги овде:
https://www.opengovpartnership.org/stories/faces-of-open-government-minister-jeton-shaqiri/

Напишете коментар