Институт за добро управување и евро-атлантски перспективи

Скратено име: ИДУЕП
Град: Скопје - Центар
Адреса: бул. Кочо Рацин бр. 40/11, Скопје - Центар
Телефон: 072 222 041
Електронска пошта : coiduep@gmail.com
Веб сајт : https://./
Датум не регистрирање: јули 9, 1999
Област на дејствување : добро управување - транспарентност, одговорност, отчетност, ефикасност и владеење на правото, ЕУ и НАТО