Здружение за култура и уметност ФАКУЛТЕТ ЗА РАБОТИ ШТО НЕ СЕ УЧАТ

Скратено име: ФРШУ
Град: Битола
Адреса: Христо Узунов, 3Е, 7000 Битола
Телефон: 070 700 998
Електронска пошта : filipsj@gmail.com
Веб сајт : http://www.akto-fru.org
Датум не регистрирање: ноември 5, 2019
Област на дејствување : современа култура, граѓански активизам, едукација на млади - критичка култура, јавни простори и културни политики