Новости

Известување за почеток на процесот за подготовка на шестиот национален Акциски план за Партнерството за отворена власт 2024-2026 година

Скопје, 18 мај 2023 Почитувани претставници на организации на граѓанското општество, Ве известуваме дека започнува…

Известување за почеток на процесот за подготовка на шестиот национален Акциски план за Партнерството за отворена власт 2024-2026 година

Почитувани претставници на организации на граѓанското општество, Ве известуваме дека започнува процесот на подготовка на…