Медија

April 15, 2022
https://www.youtube.com/watch?v=itFkXeonK5s
April 15, 2022
Секој има своја приказна, но заедно имаме мисија - со правно зајакнување и пристап до правда до адресирање на правните проблеми на граѓаните. Погледенете ја…
March 11, 2019
Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски, денеска остварија средба со заменик-директорот…
May 8, 2018
Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, денеска ја отвори конференцијата „Отворено владино партнерство - дијалог со граѓанските организации за Националниот акциски план 2018-2020“.…
December 2, 2017
„Воспоставувањето доверба меѓу владите, граѓаните и организациите од различни видови е од клучно значење за воспоставувањето транспарентни и енергични демократии“ порача претседателот на Владата, Зоран…