Новости

Манчевски: Обврска на институциите е да ги отворат податоците за новинарите да можат да ја исполнат својата задача и да ги информираат граѓаните

Скопје, 24 јануари 2019 година Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, учествуваше во…